Triano

Triano

Продукти от Triano

Шкафове за баня

Шкафове за баня (46)

Стилната визия на банята се дължи на добрата комбинация при избора на продукти за обзавеждане за баня. Чрез правилния подбор на шкафове за баня се осигурява по-добра организация на аксесоарите и вещите, неизменна част от мокрото помещение. На пазара в момента се предлага голямо разнообразие от шкафове за баня с различен дизайн, размери и цветови комбинации. В зависимост от спецификите на Вашето помещение е важно да съобразите влагоустойчиви или водоустойчиви шкафове за баня ще бъдат по-удачни.

Огледала за баня

Огледала за баня (57)

<p>Огледалата за баня отдавна са не просто необходимост, а моден аксесоар, с който може да придадете свеж акцент в банята. На пазара в момента се предлагат огледала за баня с иновативни функции, като touch screen, часовник, термометър, система против замъгляване.  Преди да започнете голямото търсене на огледало за баня помислете какъв размер Ви е необходим. Дизайнът разбира се не е за подценяване, тъй като огледалото придава завършен вид на банята и трябва да се съчетава с останалата мебелировка.</p> <p>В PVC-mebeli сме подбрали богата колекция от огледала за баня.  Почерпете вдъхновение от богатия асортимент огледала за баня в нашия онлайн каталог и изберете най-подходящото за Вашето помещение.</p>

Шкаф колони за баня

Шкаф колони за баня (1)

Мебелите са баня са функционалното и стилно решение за по-добра организация на вещите и аксесоарите в мокрото помещение. В последно време все повече се налага тенденцията за използване на колони за баня. В зависимост от материала за производство те се делят на два вида - водоустойчиви колони за баня и влагоустойчиви колони за баня. Разнообразието предлагано на пазара е огромно - колони с кош за баня, рафтове или чекмеджета. Разгледайте предложенията в нашия онлайн каталог Pvc-mebeli и изберете точния модел за Вас.