За нас

Pvc-mebeli.com е онлайн каталог, в който може да откриете богата гама от продукти изработени изцяло от ПВЦ материали. Мебелите за баня, който ще намерите тук, могат да бъдат страхотно решение за Вашият дом. Заложете на качеството и обзаведете банята си с най-доброто, което пазара предлага. В нашият онлайн каталог може да разгледате многообразие от мебели с различни форми, дизайн и цветове. Подберете тези предложения, които Ви допадат най-много.

ПВЦ мебелите са 100% водоустойчиви и могат да запазят за дълъг период от време вида си. Този вид мебели могат да бъдат облицовани със специално ПВЦ фолио, ако желаете да промените цвета им. Могат също така да се боядисват в различни нюанси според вкуса на клиента. Когато решите да обзаведете банята си с ПВЦ мебели, проучете добре качеството им. На пазара днес може да срещнете много фалшификати.

Винаги пазарувайте от реномирани и доказани в бранша марки производители. В нашият каталог може да намерите и български мебели за баня. Ние държим на качеството на продуктите и затова залагаме винаги на най-добрите материали. Работим с много европейски фабрики, които гарантират за продуктите си 100%.

Ако се нуждаете от повече информация относно някой артикул, чувствайте се свободни да ни потърсите. Може да ни изпратите запитване на посоченият e-mail и ние ще Ви отговорим в най-кратки срокове. Работим за удовлетворението на клиентите си и се радваме на взаимно постигнатите успехи. Pvc-mebeli.com е онлайн каталогът, от който може да почерпите информация за подходящото обзавеждане на банята Ви. Мебелите са основен и важен детайл, без който промяната е невъзможна. Преобразете банята си сега, моментът настъпи.